preloder

Miért a Dekorkommandó?

Mint ahogy ez a cég nevéből is kitűnik, egy gyors reagálású speciális kiképzésű csapat vagyunk, az átlagos, lassú és bürokratikus cégek között.

Mindent megteszünk azért, hogy ha az ügyfélnek sürgősen van szüksége valamire, akkor a megrendelt munka kérésének megfelelően készen legyen a kért határidőre.
Az ügyfél igényeit szem előtt tartva, de az elégedettség érdekében, a szükséges tanácsok, megadása szakértői szemlélet mellett kezeljük a munkákat, hogy a projektek megfelelő végeredménnyel záruljanak.

Nem tekintjük konkurenciának az olyan cégeket, ahol a fő profil csak a nyomtatás, hiszen ezek a cégek csekély hozzáadott értéket képviselnek, míg nálunk egy komplett csomagot kapnak az ügyfeleink az ötlettől a kivitelezésen keresztül, a megvalósulásig.

Aki minket választ, egy komplex az igényeinek lehető legjobban megfelelő megoldást kap, legyen szó a legkisebb pár m2-es matrica nyomtatástól kezdve bonyolult autó és irodadekorációk elkészítésig, vagy legyen szó akár országos kirakati kampányok vagy vidéki üzemdekorációk komplett lebonyolításáig!

A megrendelők folyamatos elégedettségét, a töretlen fejlődés, a piacon egyre nagyobb ismertség, a cég több mint tíz éves fennállása is egyértelműen bizonyítja!

Kik vagyunk?

Ütőképes, rendkívül rugalmas csapat, fókuszunkban a megrendelő igényeivel. A produkciós menedzserek biztos kézzel és óriási tapasztalattal segítenek a megfelelő megoldások kiválasztásában, hiszen mindegyik munkatársunk több éves szakmai tapasztalttal rendelkezik.
A gyártás folyamata nálunk nem kötődik egy lomha bürokratikus rendszerhez, nekünk nem a nyomtató vagy az anyag kihasználtsága az első szempont, hanem a határidő és a megrendelő elégedettsége.
Új gyártás technológiák, a minél gyorsabb, de egyben környezetbarát gyártások kivitelezésének érdekében követjük a fejlesztéseket és folyamatos beruházásokkal fejlesztjük gépparkunkat.
Óriás gyártási, illetve dekoratőri kapacitással rendelkezünk. Két Roland oldószeres három HP latex nyomtató, egy Mimaki és egy Roland vágóplotter, két lamináló gép, képzett dekoratőr állomány, és számtalan alvállalkozó.

Stabil pénzügyi háttér, akár hosszabb számlázási átfutás, egyedi fizetési konstrukciókkal.

Neked is szívesen dolgozunk!

Ha olyan vállalkozás - legyen az kis, közép vagy nagyvállalkozás – vagy magánszemély vagy akinek az idő pénz és ennek megfelelően az optimális és gyors megoldásokat keresed.
Bárkit kiszolgálunk, számunkra nincs olyan, hogy kicsi vagy nagy, számunkra csak munka létezik. Nem tudod, hogy lehet-e, vagy tudod, hogy lehet, de azt nem hogyan kell kivitelezni, vagy mindent tudsz és csak egy megbízható kivitelezőt keresel? Nálunk a helyed, keress minket bártan, bármilyen volumenű munkával.

Hova tartunk?

Célunk, hogy a biztos fejlődés mellett, továbbra is biztosítsuk az ügyfeleink elégedettségét, mostani értékeink - ügyfélközpontúság, gyorsaság, rugalmasság, pontosság, nagy munkabírás, magas fokú szervezőkészség, segítőkészség -megtartásával, illetve ezek folyamatos fejlesztésével.
A portfólió meghatározó elemeinek megtartása mellett folyamatosan a szakma ütőerén tartjuk ujjunkat, így felkészülve a jövőben felmerülő kihívásokra!

Robotok, vasak, kütyük. *

1db Roland ER 642 – oldószeres nyomtató – max.160cm széles médiához. 4+0C, 1200 DPI
HP latex 360 – latex nyomtató– max.160cm széles médiához. 4+0C, 600 DPI
HP latex 365 – latex nyomtató – max.160cm széles médiához. 4+0C, 600 DPI
HP latex 800W – latex nyomtató – max.160cm széles médiához. 5+0C, 600 DPI (kiváló fedésű fehér nyomtatás is)
Mimaki CG130FX2 – vágóplotter – max. 137cm széles médiához
Summa S One D160 - vágóplotter - max. 160cm széles médiához
Mefu MF1700 m1 pro - meleg lamináló - max. 160cm széles médiához
Keencut Evolution E3 smartfold – táblavágó - 310cmn széles

*Kérjük vedd figyelembe, hogy a megadott szélességek az alapanyagokra vonatkoznak, a hasznos nyomtatható, vágható méret ezeknél valamivel kisebb.


Cím

1103 Budapest, Örmény u. 26.


Tel/Fax

+36 1 431 9601
+36 1 431 9602


Írjon nekünk!

Nyitvatartás
H - Cs:08:00 - 17:00
P:08:00 - 14:30
Sz - V:Zárva