preloder

DIGITÁLIS NYOMTATÁS:

(plakát, öntapadós fólia, PVC molinó, backlit film, PE film, stb.)

Digitális nyomtatás kivitelezésére 600-720 DPI felbontással van lehetőség, oldószeres és latex gépeink kül- és beltérre egyaránt kiválóan alkalmas nyomatokat készítenek.

Amennyiben a környezet védelme mellett az extrém gyorsaság is fontos abban az esetben a HP latex gépünket használjuk, ahol oldószer nélküli technológiával, akár a nyomtatás után azonnal – akár laminálás nélkül is – felhasználható nyomatot kapunk!

Alapanyagaink főleg az Avery anyagai közül kerülnek ki, de használjuk más alapanyag gyártó (3M, Arlon, Mactac, Oracal stb ) alapanyagait is. Továbbá adott esetben hozott anyagra is vállaljuk a nyomtatást. Az öntapadós fóliák közül a monomer promóciós fóliáktól kezdve a több éves felhasználásra szánt polimer anyagokon át, speciális öntött 3D autófóliák vagy a One Way Vision fólia közül is választhat az ügyfelünk.

Ezen túl termékeink közt megtalálhatók a standard beltéri plakátok, és az elmaradhatatlan PVC molinók, illetve hálók, továbbá a speciális tapéták, átvilágítható filmek, vásznak is.

Kezdő vagy gyakorlott lakberendezők a nyomtatott- keretezett vászonképeket ugyanúgy választhatják, mint a speciális erős tapadású faldekorációs anyagokat is, hogy elképzeléseiket megvalósítsák!

A latex gépnek, illetve a kiterjedt vállalkozói háttérnek köszönhetően már Comhan vagy Tfelx dobozokba kerülő átvilágítható vásznak gyártását és konfekcionálást is vállaljuk!

BETŰKIVÁGÁS

A dekoráció hőskorát idéző, de mindig megbízható megoldást nyújtó technológia, a mai napig őrzi meghatározó szerepét például a cég és információs táblák gyártásakor, továbbá egyszerűbb járműdekorációk kivitelezésére is tökéletesen bevált. Bármelyik alapanyag gyártó direkt-színű öntapadós fóliája a Magyarországon forgalmazó palettából elérhető cégünknél. Továbbá bérvágást hozott alapanyagra is elvállalunk.

Gépparkunknak köszönhetően akár 160 cm szélességben is tudunk plottervágott dekorációkat készíteni, vagy akár stancolt/ biegelt kivitelt is tudunk készíteni.

DEKORÁCIÓ:

(járművek, kirakatok, reklámtáblák, épületek, belsőépítészet)

A gyártásvezetőnk több mint tíz éves tapasztalata, illetve Avery és 3M hivatalos applikátori vizsgája mellett, minden kollégánk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik így a stúdiónkban vagy helyszínen történő dekoráció a mindennapos rutinunk része, akár hozott anyag esetén is, állványos vagy kosaras autóból végzett munkáknál egyaránt. A dekorációk komplexitása miatt, akár plasztikus feliratokat vagy műszaki termékeket is telepítünk.

Ezen kívül országos kampányok lebonyolítását is vállaljuk, teljes körű (gyártást, logisztika, telepítés, stb) ügyintézéssel.

MOBILPREZENTÁCIÓS ESZKÖZÖK:

(Pop up, rollup, beach flag, stb.)

Stabil beszállítói háttérrel az összes hazánkban megtalálható mobilprezentációs eszköz is megvásárolható cégünknél. A származási országot, illetve a nyomathordozók helyi gyártását tekintve jóval kedvezőbb áron, mégis ugyanolyan minőségben tudnak elkészülni, mint az általános kivitelek.

ÉPÜLET ÉS BELSŐDESIGN

Belsőépítészet, tapéta, faltetoválások, vászonképek, (nyomtatás/rámázás), egyedi dekorációk, mosható tapéták, illetve minden más, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Ezen kívül egyedi texturált (fa, fém, kő stb.) felületű, kifejezetten belsőépítészeti felhasználásra kifejlesztett, fóliákat is telepítünk, így bútorok, ajtók, beépített konyhai gépek dekorációja is megvalósulhat, azok bontása nélkül, így jóval olcsóbban és kevesebb viszontagsággal újulhat meg a belső tér.

KITERJEDT ALVÁLLALKOZÓI KAPCSOLATOK

Az információs rendszereken át a normál és egyedi világítódobozok, boltdekorációk, egyedi bútorok, óriási épülethálók, illetve minden olyan egyedi termék gyártása és kihelyezés (akár alpin-technikával) is lehetséges, aminek a technológiai lehetőségek nem szabnak határt.


Cím

1103 Budapest, Örmény u. 26.


Tel/Fax

+36 1 431 9601
+36 1 431 9602


Írjon nekünk!

Nyitvatartás
H - Cs:08:00 - 17:00
P:08:00 - 14:30
Sz - V:Zárva